Rólam

Már több ezer termék indult útnak tőlem, mégis minden darabot ugyanolyan gondossággal, örömmel készítek. Jó részese lenni annak a szeretetnek, amit a megrendelők rejtenek bele egy-egy darabba a személyes feliratokkal, boldog családi képekkel. Mindenkivel részletesen beszélem meg az elképzeléseket, szöszmötölök minden egyes darabon addig, amíg tökéletes nem lesz. És mindig megéri 🙂 Rászánni az időt nekem is és Nektek is, mert az öröm sosem marad el.

Ágilánc - egyedi kulcstartók, táskatartók, Autós Őrangyalok

2016 óta Veletek

Az Ágilánc küldetése a Ti történetetek megvalósítása. Nélkületek nem kezdek neki egy terméknek sem. Csak így lehet igazi a boldogság a végén, hiszen minden darabban érződik a rászánt idő, részemről és részetekről.
Akik a kezdetektől követik a munkásságom tudják, hogy két kis hercegnő anyukája vagyok, akik sokszor próbálnak nekem segíteni, szeretnek kézműveskedni a munkaasztalomnál ♥♥♥.

Ahogy Ti szeretnétek

Legyen pontosan olyan az ajándék, amilyenre az ajándékozott vágyik. Akkor lesz igazi az öröm, amikor érzi, hogy ez valóban csak Neki készült. Ezért ajánlom mindig, hogy szánjatok rá akár napokat, hogy megtaláljátok a legmegfelelőbb feliratot, és olyan függőkel, olyan ásványokkal díszítsétek, amik ahhoz passzolnak, aki a termék tulajdonosa lesz. Nagyon szeretem a rajzos terveket- Bármilyen elképzelésetek van, amit itt esetleg nem találtok meg, küldjetek nekem emailt.

Ágilánc egyedi kulcstartó

Minden nap sok-sok új termék készül, amiket folyamatosan feltöltök a Facebook és Instagram oldalaimra. Ihletet meríthettek belőlük:)