A vásárlás menete

Az oldalamon többféle termékből tudtok választani. A többségük egyedi elképzelés alapján készül. Amennyiben a függőkből szeretnétek vásárolni, a webáruházból tudjátok kiválasztani a termékeket. Ez esetben az Egyedi összeállítás mellett válasszátok az “Önálló termék” lehetőséget. Ilyenkor a magasabb ár jelenik meg. A megrendelés mindig akkor ér véget, amikor emailt kaptok tőlem, ahol leegyeztetjük a részleteket a szállítást illetően. A fizetés mindig előre utalással történik. A függőket 2-3 napon belül postára adjuk. Az egyedi összeállítások (kulcstartó, autós őrangyal, táskadísz) az elkészülés utalás beérkezése után 2 hét.

Egyedi termék összeállítása

Egyedi kulcstartó, autós őrangyal, táskadísz esetén az Állítsd össze magadnak menüpontban találjátok a részletes leírást.

Fizetés

A fizetés minden esetben előre utalással történik. A megrendelés leadása után kaptok tőlem egy emailt, amiben pontosítjuk a végleges összeget. Az emailben ott lesz a számlaszám, amire az összeget utalni tudjátok Az utalásról emailben küldöm a számlát.

Szállítási módok

A szállítás ajánlott, elsőbbségi postai levélként történik. Egy termék esetén a díja 800 ft, több termék esetén 990 ft. Az egyedi termékek elkészülése utalás beérkezése után 2 hét. Ha sürgős, akkor 2-3 nap utalás beérkezése után, ennek a felára 500 ft, de minden esetben emailben vagy telefonon egyeztetnünk kell. A termék ára nem tartalmazza a postaköltséget, azon felül értendő.